Coregrafii spectaculoase in noul clip Grasu XXL feat. Ami -“Deja vu”

Coregrafii spectaculoase in noul clip Grasu XXL feat. Ami -“Deja vu”
gazduire web create web design

Dupa ce noul single “Deja vu” a inregistrat, la doar o luna de la lansare, aproape 7 milioane de vizualizari pe YouTube, Grasu XXL si Ami au pregatit o noua surpriza pentru fanii lor: cei doi artisti au filmat un videoclip, ce va fi gata peste doua saptamani.

 

 
Dupa ce noul single “Deja vu” a inregistrat, la doar o luna de la lansare, aproape 7 milioane de vizualizari pe YouTube, Grasu XXL si Ami au pregatit o noua surpriza pentru fanii lor: cei doi artisti au filmat un videoclip, ce va fi gata peste doua saptamani!

Clipul a fost regizat de Spike (Evil Twin Studio), cu participarea a doi dintre cei mai apreciati dansatori din Romania:  Dragos Cristian Istvan Rosu si Luiza Comsa, cunoscuti si de la emisiunea „Dansez pentru Tine”.

Luiza si Istvan prezinta prin intermediul miscarilor sublime de dans contemportan toate sentimentele exprimate de piesa “Deja vu”: pasiune, ura, gelozie, resemnare si iertare.

In videoclip ii veti vedea, pe langa cei doi dansatori, si pe Grasu XXL si Ami, care isi vor interpreta fiecare rolul asumat in versuri.

Ideea clipului a avut-o Spike… A vazut ceva pe net, mi-a trimis, am vazut si am zis ok! Eu m-am prezentat, ca de obicei, iar acum astept sa vad finalul! Luiza si Istvan sunt senzatie! Am ramas masca toti la filmari„, a spus Grasu XXL.

Si Ami a fost impresionata de cei doi dansatori: “Piesa transmite multe sentimente, iar ideea clipului nu putea fi una mai buna decat ceea ce a ales Spike, exact ce trebuia pentru a pune in valoare incarcatura emotionala a piesei. O sa fie ceva simplu, rafinat, emotionant, altceva…Veti vedea! Cei doi dansatori sunt extraordinari si exprima exact sentimentele contradictorii din piesa. Abia astept sa vedem impreuna rezultatul final, sunt sigura ca va fi exact asa cum mi-am inchipuit”, a spus artista.

Pana ce noul videoclip va fi lansat, puteti asculta aici single-ul Grasu XXL feat. AMI – “Deja vu”, un produs MediaPro Music si MusicExpertCompany:

 

GALERIE VIDEO :

 

 

 

GALERIE FOTO :

 

 

 

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *