Coreeanul Son Heung-Min a marcat cel de-al 100-lea gol pentru Tottenham

Coreeanul Son Heung-Min a marcat cel de-al 100-lea gol pentru Tottenham
gazduire web create web design

Tottenham a ieşit din pasa proastă şi a câştigat cu 3-0 împotriva lui Leeds United. Son Heung-Min a marcat al doilea gol al meciului şi al 100-lea în culorile lui Tottenham. Spurs a învins în ciuda faptului că au avut o posesie de doar 36%.

 

 
Runda a 17-a a Premier League a continuat sâmbătă, iar primul meci programat a fost cel dintre Tottenham Hotspur şi Leeds United.

Gazdele nu mai reuşiseră o victorie în campionat de 4 meciuri, din 6 decembrie, când învigeau Arsenal cu 2-0, în timp ce Leeds câştigase 4 din ultimele 5 confruntări, promiţând o replică dârză.

Totenham a jucat în stilul caracteristic lui Murinho, cu o echipă ultradefensivă ce a cedat deliberat posesia, bazându-se pe contraatac şi pe reuşitele individuale.

 
De data aceasta, strategia portughezului a dat roade, chiar dacă asta l-a costat 4 galbene şi o eliminare.

Cu o posesie de doar 36%, Spurs a creat totuşi ocazii de poartă, Kane ratând incredibil în minutul 17, după ce a reluat din voleu puţin peste poartă.

Acelaşi Kane şi-a asumat executarea penalty-ului din care gazdele au deschis scorul (1-0, min. 29).

Kane vine din nou în prim plan cu o pasă cu care îl pune pe Son Heung-Min în situaţie de gol. Coreeanul nu ratează, bifând golul cu numărul 100 pentru Spurs (2-0, min. 43).

La doar 5 minute după pauză, Tottenham majorează în urma unei centrări din corner fructificate de Toby Alderweireld, care a trimis plasat cu capul (3-0, min 50).

A fost momentul de vârf al reprizei, dacă nu luăm în considerare ratarea lui Bergwijn (Tottenham) şi cartonaşul roşu primit de Matt Doherty (Tottenham), în minutele de prelungire.

Rezultat mulţumitor pentru Murinho, care înainte de meci a acuzat ca neprofesionistă amânarea partidei cu Fulham, la fel cum tot ca neprofesionist a caracterizat şi faptul că trei jucători din echipa sa au neglijat măsurile de precauţie anti-Covid şi au participat la o petrecere de Crăciun.

Într-o altă partidă jucată sâmbătă după-amiază în Anglia, Crystal Palace a învins cu 2-0 pe ultima clasată Sheffield United.

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *