Coreea de Nord construieşte două submarine, inclusiv unul cu sisteme balistice. Anunţul unui deputat sud-coreean

Coreea de Nord construieşte două submarine, inclusiv unul cu sisteme balistice. Anunţul unui deputat sud-coreean
gazduire web create web design

Deputat sud-coreean: Coreea de Nord construieşte două submarine militare. Ha Tae-Keung: „Unul dintre submarinele construite de Coreea de Nord va putea lansa rachete balistice”. Regimul Kim Jong-Un este vizat de sancţiuni ONU din anul 2006, din cauza programelor balistic şi nuclear.

 

Regimul din Coreea de Nord construieşte două submarine, inclusiv unul care va fi dotat cu sisteme balistice, afirmă un deputat sud-coreean, Ha Tae-Keung, citat de agenţia Reuters.

„Coreea de Nord construieşte două submarine. Unul este o versiune modificată a unui submarin din Clasa Romeo, iar celălalt este un submarin nou, de clasă medie. Unul dintre submarinele construite de Coreea de Nord va putea lansa rachete balistice”, a declarat deputatul Ha Tae-Keung, membru al Comisiei de Informaţii a Parlamentului din Coreea de Sud.

Ha Tae-Keung a făcut declaraţiile după o întâlnire cu reprezentanţi ai Serviciului de Informaţii sud-coreean.

Coreea de Nord are deja flotă de submarine militare, dar doar un submersibil experimental este dotat cu rachete balistice.

Regimul Kim Jong-Un este vizat de sancţiuni ale Consiliului de Securitate ONU din anul 2006, din cauza programelor balistic şi nuclear.

 

 

Sursa

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *