Consilierul de top al lui Donald Trump susţine că preşedintele a câştigat alegerile şi se pregăteşte pentru ”al doilea mandat”

Consilierul de top al lui Donald Trump susţine că preşedintele a câştigat alegerile şi se pregăteşte pentru ”al doilea mandat”
gazduire web create web design

Consilierul economic de la Casa Albă, Peter Navarro, a declarat vineri că presupune că va exista un „al doilea mandat al lui Trump. Navarro a făcut comentariile în faţa jurnaliştilor de la Casa Albă. Agenţiile americane însărcinate cu securitatea alegerilor au afirmat joi că nu au „nicio probă” care să arate fraudarea alegerilor.

 

Consilierul economic de la Casa Albă, Peter Navarro, a declarat vineri că presupune că va exista  un „al doilea mandat al lui Trump”, în timp ce acesta se întrece în acuzaţii de fraudă electorală.

Navarro a făcut comentariile în faţa jurnaliştilor de la  Casa Albă, în condiţiile în care preşedintele Trump nu a vorbit public de câteva zile, scriind mesaje pe Twitter în care anunţă fraude în statele pe care Joe Biden le-a câştigat sau unde acesta conduce.

„Mergem mai departe aici, la Casa Albă, în ipoteza că va exista un al doilea mandat Trump,” a spus Navarro pentru Fox Business, preluat de Daily Mail. 

Apoi, el a făcut referire la reclamaţiile de fraudă pe scară largă, pe care Trump le pretinde, dar pentru care nu a adus dovezi.

Cred că este cu adevărat important înainte ca oamenii să explodeze, că ceea ce căutăm sunt buletinele de vot verificabile şi o investigaţie cu privire la numărul tot mai mare de acuzaţii de fraudă în baza declaraţiilor pe care martorii le semnează,” a adăugat Navarro.

„Opinia mea privitoare la aceste alegeri este că par într-un anumit sens a fi, o înşelăciune imaculată”, a mai spus el.

Agenţiile americane însărcinate cu securitatea alegerilor au afirmat joi că nu au  „nicio probă” care să arate fraudarea alegerilor prezidenţiale câştigate de Joe Biden.

 

 

Sursa

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *