Conducere nouă la aeroporturile Otopeni şi Băneasa

Conducere nouă la aeroporturile Otopeni şi Băneasa
gazduire web create web design

Ministerul Transporturilor a numit persoane noi în fruntea aeroporturilor Otopeni şi Băneasa. Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti are începând de vineri un nou consiliu de administraţie şi un nou director general.

 

 
Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, a anunţat vineri schimbările din Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti. Noul director general este Cosmin Peşteşan. Modificările au fost făcute ca urmare a pierderilor suferite de companie şi a lipsei măsurilor de redresare.

„Aeroporturile Otopeni şi Băneasa au de astăzi la conducere profesionişti: un nou consiliu de administraţie şi un nou director general. Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti a avut pierderi de 120 de milioane de lei anul trecut. Desigur, pandemia a afectat major veniturile companiei, dar măsurile necesare de reducere a costurilor nu au fost aplicate. În condiţiile unei reduceri a traficului şi veniturilor cu 70%, s-au acordat prime salariale de milioane de lei în 2020”, a anunţat, pe Facebook, ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă.

Ministrul a anunţat şi care sunt priorităţile noii conduceri.

„Recent au apărut în spaţiul public o serie de fotografii care arătau starea deplorabilă a interiorului clădirii. I-am cerut noului director general Cosmin Peşteşan să se ocupe cu prioritate de aceste aspecte care ne fac de ruşine principala poartă de intrare aeriană în ţară. În noul consiliu de administraţie membrii sunt atât specialişti în aviaţie, cât şi oameni cu profil solid în business, finanţe şi audit. Prioritar pentru ei este un plan solid de dezvoltare şi finanţare a aeroportului, a noului terminal modern, care să aibă infrastructuri feroviare şi rutiere de sec. 21 integrate”, a precizat ministrul Drulă.

 

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *