Competiţia dintre Samsung şi Apple continuă. Samsung a lansat super-senzorul cu cel mai mic pixel

Competiţia dintre Samsung şi Apple continuă. Samsung a lansat super-senzorul cu cel mai mic pixel
gazduire web create web design

ISOCELL JN1 măsoară 0.64 microni şi rezoluţia maximă este de 50 megapixeli. Noua tehnologie va dezvolta telefoane din ce în ce mai subţiri şi performante. ISOCELL JN1 poate filma 4K cu 60 de cadre pe secundă.

 

 
Războiul dintre Samsung şi Apple continuă. Compania din Coreea a făcut ultima mutare. A lansat senzorul cu cel mai mic pixel.

„În ultimul deceniu performanţa camerei unui telefon a progresat enorm şi a schimbat pentru totdeauna modul în care facem fotografii. Acesta este ISOCELL JN1, senzorul construit pentru camerele telefoanelor de pretutindeni”, a spus Duckhyun Chang, vicepreşedinte Samsung.

Senzorul va fi folosit în telefoanele accesibile ca preţ. Nu trebuie sa fie neapărat modele de la Samsung. Pasionaţii vor putea face fotografii macro impresionante în condiţii de lumină slabă. Capitol la care Apple este mai slab.

„Aşa cum puteţi vedea, diferenţele sunt uriaşe chiar dacă vorbim de 2 super smartphone-uri. Fotografiile arată ca şi cum ar fi 

„înainte şi după„, a spus Arun Maini, tech youtuber.

Tehnologia din spatele noului senzor reprezintă încă un pas mare în direcţia performanţei. Acesta permite filmări 4K cu 60 de cadre pe secundă şi filmări slow motion cu 240 de cadre pe secundă. Este foarte posibil ca modelul Pixel 6 Pro să vină cu acest nou senzor.

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *