gazduire web create web design

Colaborare eveniment! Andra & Smiley – prima piesă împreună: „Doar vina ta”

Colaborare eveniment! Andra & Smiley – prima piesă împreună: „Doar vina ta”
gazduire web create web design

Lansare-eveniment în industria muzicală din România! Andra este tatuatoare profesionistă şi are braţul plin de tatuaje, iar Smiley este un designer vestimentar creativ. Rolurile atipice ale celor doi artişti sunt ipostaze din videoclipul piesei „Doar vina ta”, prima piesă împreună a celor mai importanţi doi artişti din România, co-producţie Andra Records şi HaHaHa Production, mult aşteptată şi cerută de comunităţile lor.

 

 

 
După 20 de ani de prietenie, proiecte comune muzicale şi de televiziune, Andra şi Smiley marchează prin „Doar vina ta” o premieră în relaţia şi în carierele lor. „Este o piesă pe care am compus-o cu dedicaţie pentru Andra, nu este prima făcută de mine pentru ea, însă este prima pe care o cântăm împreună. Ne dorim de mult timp să scoatem o piesă amândoi şi iată că momentul acesta mult aşteptat a venit acum, după 20 de ani de prietenie şi proiecte comune. Andra a cântat cu SIMPLU, noi doi facem de atâta timp „Românii au talent”, am lucrat împreună la „Vocea României” şi la alte producţii şi tot căutam momentul potrivit pentru o piesă a noastră şi iată că acum apare „Doar vina ta” care sperăm să cucerească.”, povesteşte Smiley, artistul care cântă, dar şi semnează versurile şi muzica noii piese alături de Şerban Cazan

”Doar vina ta”, Andra feat. Smiley, este povestea perfectă de dragoste, cu început jucăuş şi neaşteptat, parcurs colorat în nuanţe senzuale şi pecetetluire inevitabilă ca familie. „E despre dragoste şi fericire. Despre o dragoste pură, despre persoana cu care te simţi complet atât dimineaţa la cafea, cât şi seara când ajungeţi acasă şi vă uitaţi la film. Este despre momentul acela în care realizezi că îţi doreşti mai mult de-o viaţă cu omul de lângă tine. Când am înregistrat-o am plâns, nu mi s-a mai întâmplat asta până acum. “Doar vina ta” este o melodie pe care o vei simţi şi asculta şi tu cu nodul în gât şi lacrimi în ochi.”, mărturiseşte Andra

„O viaţă n-o să ne-ajungă, vreau două neapărat!”, apare tatuat de mâna Andrei pe corpul personajului principal masculin, pregătit să-şi surprindă partenera cu o cerere în căsătorie. „Atunci când mi-e bine, e doar vina ta/Când eu nu ştiu dansul, tu schimbi muzica/Nu ştiu ce m-aş face dac-ai dispărea/Tu eşti lumea toată şi lumea-i a mea”, sunt versurile refrenului co-producţiei Andra Records şi HaHaHa Production, a cărei producţie muzicală este semnată de Şerban Cazan şi Gabriel Stănoiu.

Clipul piesei „Doar vina ta” în care apar în rolurile principale actorii Ştefan Iancu şi Daria Pentelie, cu palmares în teatru, producţii tv şi film românesc şi internaţional, este regizat de Iulian Moga, după un scenariu scris de Ramon Laurenţiu Militaru şi cu producţia semnată de HaHaHa Video Production.

 

GALERIE FOTO :

 

 

 

 

GALERIE VIDEO :

 

 


 

 

 

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *