Clubhouse ia avânt. Carmen, profesoară de dicţie din România, spune că aplicaţia a adus-o în acelaşi chat room cu Brad Pitt

Clubhouse ia avânt. Carmen, profesoară de dicţie din România, spune că aplicaţia a adus-o în acelaşi chat room cu Brad Pitt
gazduire web create web design

Utilizatorii de Clubhouse din România s-au triplat în ultimele două luni. În România sunt acum 255.498 de utilizatori, potrivit Ziarului Financiar. Românii aleg cel mai des room-urile despre turism, arată un sondaj Digitas şi Data Intelligence Team.

 

 
Numărul utilizatorilor de Clubhouse din România s-a triplat în ultimele două luni şi a ajuns astfel la 255.498. 44% dintre utilizatorii de iPhone au instalată această aplicaţie, arată un sondaj Digitas şi Data Intelligence Team, potrivit Ziarului Financiar. Cei mai mulţi, adică 53% din respondenţi, preferă room-urile despre turism. 50% dintre utilizatori revin săptămânal, în timp ce 30% folosesc aplicaţia zilnic.

Carmen Ivanov este profesor de dicţie şi a descoperit aplicaţia de câteva luni. Acum are peste 500 de urmăritori şi abordează subiecte despre dicţie şi vorbire.

„În ceea ce priveşte dicţia unui om de radio sau de televiziune, este foarte clar că trebuie să ne concentrăm nu doar pe pronunţie, ci şi pe intonaţie, pe felul în care respirăm, pe felul în care ne sună vocea”, explică ea.

Carmen Ivanov a avut o perioadă în care folosea chiar de mai multe ori pe zi aplicaţia. În ultima vreme a avut mult de lucru şi de aceea nu a mai putut să petreacă la fel de mult timp pe Clubhouse, însă abia aşteaptă să vină sărbătorile şi să aibă din nou mai mult timp de petrecut acolo.

„Cred că sunt în şapte sau în opt cluburi. Este evident că prefer room-urile locale, adică prefer să vorbesc în limba română, dar cu siguranţă intru şi în room-uri internaţionale pentru că mi se pare că acolo se dezbat cumva alte subiecte. Am intrat în câteva room-uri internaţionale în care am nimerit să fiu în acelaşi room, de exemplu, cu Brad Pitt. A fost emoţionant pentru că nu-mi venea să cred”, povesteşte Carmen Ivanov.

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *