Clubhouse devine tot mai populară în România, în rândul utilizatorilor de iPhone. Beneficiile aplicaţiei folosite de Elon Musk

Clubhouse devine tot mai populară în România, în rândul utilizatorilor de iPhone. Beneficiile aplicaţiei folosite de Elon Musk
gazduire web create web design

13% dintre cei care au iPhone şi locuiesc la oraş în România au Clubhouse. Circa 74.000 de utilizatori ai aplicaţiei avem în ţară, conform ZF. Utilizatorii apreciază factorul live şi utilitatea aplicaţiei.

 

 
Clubhouse a ajuns pe buzele tuturor după ce a fost folosită de Elon Musk luna aceasta. Aplicaţia de networking audio-chat a ajuns astfel la nivelul de start-up unicorn.

O analiză făcută de Digitas România arată că 13% dintre românii care au iPhone şi trăiesc la oraş au aplicaţia instalată, conform Ziarului Financiar. În total, în ţară avem circa 74 de mii de utilizatori.

Carmen Ivanov are şi ea aplicaţia. Este profesoară de dicţie, autoarea unei cărţi pe acest subiect, dar şi jurnalistă. Simte că aplicaţia ar putea să o ajute pe plan profesional.

„Cu siguranţă pe noi ne va ajuta pentru că vom putea să atingem o plajă mai largă de persoane care să înceapă să se gândească la cât de importantă este dicţia. Cred eu că oamenii vor începe să fie mai atenţi la felul în care vorbesc, la felul în care pronunţă, la felul în care accentuează. Am făcut mai multe conferinţe de acest gen pe Clubhouse despre dicţie în general şi despre Public Speaking”, povesteşte ea.

Carmen mai spune că acum şi-a propus ca timp de o săptămână să facă zilnic, timp de o oră, astfel de conferinţe.

„Este ca şi cum am fi la radio pentru că mintea compensează. Atunci când auzi doar vocea şi ai la dispoziţie o fotografie şi un scurt bio mintea începe să contureze imagini despre persoana care vorbeşte”, este de părere Carmen Ivanov.

Clubhouse i s-a părut interesantă din mai multe motive, dar mai ales „pentru că, deşi poţi să faci conferinţele singur sau cu moderatori cu care ai discutat înainte, poţi invita şi persoane din public, persoane pe care nu le cunoşti, persoane pe care ajungi să le cunoşti din diferite alte conferinţe.”

 

 

 

Sursa

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *