gazduire web create web design

Chelsea – Southampton, primul meci în sistem pay-per-view. Introducerea tarifului PPV e un ajutor important pentru băncile de alimente

Chelsea – Southampton, primul meci în sistem pay-per-view. Introducerea tarifului PPV e un ajutor important pentru băncile de alimente
gazduire web create web design

Primul meci în sistem pay-per-view a fost difuzat pe 17 octombrie (Chelsea – Southampton). În mai puţin de două săptămâni de la introducerea tarifului PPV, fanii au donat sute de mii de lire sterline. Iniţiativa Burnley in the Community a hrănit peste 5.000 de oameni de la începutul pandemiei.

 

Fotbalul de calitate costă. Uneori prea mult, în opinia suporterilor din Anglia. Unii refuză să plătească 15 lire ca să vadă meciul echipei preferate, aşa că au decis să le folosească pentru caritate.

Taxa introdusă de liga engleză de fotbal pentru partidele care nu se difuzează la TV i-a mobilizat pe fanii din Premier League. Au strâns sute de mii de lire sterline pentru băncile de alimente din comunităţile lor.

Constantin s-a stabilit de câţiva ani în Manchester şi este mare fan Burnley. Dacă ar fi să plătească şi pentru abonamentul TV, şi pentru meciurile extra, l-ar costa mai mult decât un abonament pe stadion.

„Se duce undeva spre 100 de lire, în cazul în care ai două meciuri civilizate. Doar pe lună, să urmăreşti meciurile. Când un abonament ar costa 400. E o formă de protest la adresa Premier League-ului. Suporterii încearcă, prin chestia asta, să ducă lucrurile cât mai sus posibil”, spune Constantin Soare, fan Burnley.

 

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *