Cercetașii României din Cluj organizează a șasea ediție a Festivalului Luminii

Cercetașii României din Cluj organizează a șasea ediție a Festivalului Luminii
gazduire web create web design

Organizația Naționalã “Cercetaşii României” organizează sâmbătă, 8 mai 2010,începând cu orele 21,“Festivalul Luminii”, care a ajuns la cea de a 6 a ediție. Evenimentul se va desfășura în Parcul Central iar tema este „Redescoperă frumusețea lucrurilor mărunte”.

 

 

 

Organizația Naționalã “Cercetaşii României” organizează sâmbătă, 8 mai 2010, începând  cu orele 21, “Festivalul Luminii”, care a ajuns la cea de-a 6-a ediție. Evenimentul se va desfășura  în Parcul Central, iar tema este « Redescoperă frumusețea lucrurilor mărunte ». Scopul acestui festival este evadarea din rutină pentru cel puțin două ore, în compania a  15000 de lumânări aprinse, spectacolului de jonglerii cu foc, desenelor realizate de copiii de la diferite școli, a expoziției de fotografie și a altor activități ce vă așteaptă. Festivalul se adresează tuturor grupelor de vârstă, de la copii la vârstnici, programul fiind relaxant, invitându-i la o plimbare în parc timp de două ore. În organizarea lui s-au implicat copii și tineri cu vârste cuprinse între 12-25 de ani, iar la realizarea expozițiilor au fost implicați elevii claselor primare.

Festivalul Luminii este un eveniment iniţiat de Centrul Local Cluj în 2004. Denumit iniţial “Seara viselor împlinite”, a avut ca scop încă de la început evadarea din cotidian, eliberarea de stres. Pornind de la 150 de gulguțe* cu lumânari lansate pe lacul din Parcul Central, anul acesta proiectul s-a extins, fiind implicate 13 filiale ale organizației .
*GULGUȚĂ – cutiuță de hartie, confecționată manual, care protejeaza lumânările.

Organizaţia Naţională Cercetaşii României ( www.scout.ro ) este o organizaţie nonguvernamentală de tineret ce se ocupă cu formarea şi educarea tinerilor pentru a deveni cetăţeni responsabili, jucând un rol activ în societate. Cercetăşia a fost înfiinţată de Lordul Baden Powell, în Anglia, în anul 1907, şi a pornit de la 22 de băieţi,100 de ani mai târziu numărând peste 28 de milioane membri în 216 ţări. În România sunt peste 2500 de cercetaşi în 50 de filiale (centre
locale).

Contact :
Responsabil Imagine: Pop-Tiron Cristina cristinapoptiron@yahoo.com 0747464782
Coordonator: Slabu Diana diana.slabu@scout.ro 0748029580
Șef de Centru Local: Moldovan Cristian cristi.moldovan@scout.ro 0721514839

 

GALERIE FOTO :

 

 

 

 

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *