Cele mai aşteptate evenimente culturale ale anului 2021. Când sunt programate Gala Premiilor Oscar sau Eurovision

Cele mai aşteptate evenimente culturale ale anului 2021. Când sunt programate Gala Premiilor Oscar sau Eurovision
gazduire web create web design

Festivalul de Film de la Cannes va avea loc pe 11-22 mai. Gala Premiilor Oscar va începe pe 25 aprilie. Filmul „Colectiv” este propunerea României la Oscar. A 65-a ediţie Eurovision Song Contest începe pe 18 mai. Roxen reprezintă România la Eurovision cu piesa „Alcohol you”.

 

 
După un an fără concerte şi spectacole, abia aştepţi să auzi din nou muzică live, sau pur şi simplu să vezi un film bun. Iar 2021 pare promiţător. Mai multe evenimente au fost amânate pentru acest an.

Cea de-a 93-a gală a premiilor Oscar nu va mai avea loc în data de 28 februarie, aşa cum fusese planificat anterior, ci pe 25 aprilie anul acesta. Este un eveniment mult aşteptat de noi, mai ales pentru că filmul documentar „Colectiv” în regia lui Alexander Nanău este propunerea României pentru Premiile Oscar, în secţiunea „Cel mai bun lungmetraj international” şi „Cel mai bun film documentar”.

 

 

 

 

Alt eveniment important este Festivalului de Film de la Cannes, programat să aibă loc între 11 şi 22 mai. Ca să fie siguri, organizatorii au şi un plan B.  Au rezervat trei perioade diferite în iulie şi august, în cazul în care trebuie să amâne din din nou.

Să nu uităm de Festivalului Internaţional de Film de la Berlin. Anul acesta a fost amânat pentru 1 martie, iar competiţia va avea loc online.

Şi ca să vorbim şi despre puţină muzică, a 65-a ediţie a Eurovision-ului a fost anulată anul trecut însă anul acesta va începe pe 18 mai iar marea finală va avea loc pe 22 mai. Şi îi ţinem pumnii lui Roxen care a fost desemnată să reprezinte România la Eurovision cu piesa „Alcohol You”.

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *