Cel mai rapid om din lume ratează Tokyo 2021

Cel mai rapid om din lume ratează Tokyo 2021
gazduire web create web design

Suspendarea este valabilă până pe 13 mai 2022. Coleman a ratat trei teste anti-doping în decurs de 12 luni. Gay a pierdut o medalie de argint câştigată la JO 2012, iar Johnson una de aur în 1988.

 

Cât de frustrant este să fii cel mai rapid om din lume şi să nu poţi ajunge la Tokyo? Dar exact asta este problema sprinterului american Christian Coleman, care a primit o suspendare de doi ani din partea Comisia de Integritate a Atletismului. A ratat mai multe teste anti-doping în ultimul an şi va lipsi de la Jocurile Olimpice din 2021.

Atletismul se confruntă constant cu acuzaţii de lipsă de fair-play. Tyson Gay şi Ben Johnson au pierdut în trecut medalii câştigate la Jocurile Olimpice pentru că s-a descoperit că au folosit steroizi în pregătire.

„Cred că la carte scrie doi ani. Evident, cred că asta ar fi foarte exagerat, cred că ar fi prea de tot. Până la urmă, vreau doar să pot să alerg. Asta este munca mea, asta este cariera mea. Aşa îmi câştig existenţa. Aşa câştig bani. Asta îmi aduce fericire şi asta iubesc să fac”, spune Christian Coleman, campion mondial la proba de 100 m.

 

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *