Cel mai important eveniment de snooker din România

Cel mai important eveniment de snooker din România
gazduire web create web design

Anul acesta are loc a treia ediţie a Marius Ancuţa Classic, turneu dedicat marelui comentator Marius Ancuţa, decedat în 2018. Taxa de înscriere la Marius Ancuţa Classic este de 70 de lei. Data limită de înscriere este 16 noiembrie, iar tragerea la sorţi se face pe 17 noiembrie.

 

Cei mai buni jucători de snooker din România vor participa şi anul acesta la Marius Ancuţa Classic (MAC), cel mai important eveniment de snooker din România.

Turneul are loc în perioada 19-22 noiembrie, iar câştigătorul primeşte 2000 de puncte în clasamentul general, un premiu în bani în valoare de 25% din fondul total de premiere şi va lua acasă trofeul Marius Ancuţa pe care îl va ţine timp de un an.

Pe lângă cei mai buni din România, la concurs vor participa şi jucători de snooker din ţări precum Republica Moldova şi Turcia.

Din păcate în acest an din cauza pandemiei turneul va avea loc fără spectatori în sală, dar va putea fi urmărită live pe Facebook şi pe Youtube. Turneul nu este exclusiv pentru profesionişti, competiţia este deschisă oricărui iubitor de snooker.

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *