gazduire web create web design

Ceaţă densă şi ploaie pe mai multe drumuri din ţară

Ceaţă densă şi ploaie pe mai multe drumuri din ţară
gazduire web create web design

Sunt semnalate condiţii de ceaţă, care reduce vizibilitatea, pe mai multe drumuri din judeţele Olt, Galaţi, Vaslui, Giurgiu, Ilfov, Teleorman, Dâmboviţa, Gorj şi Vâlcea. În judeţul Covasna, sunt precipitaţii sub formă de ploaie, care favorizează depunerea de polei.

 

 

 
Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, sunt semnalate condiţii de ceaţă, care reduce vizibilitatea în trafic sub 200 metri, izolat sub 50 de metri, pe mai multe drumuri din judeţele Olt, Galaţi, Vaslui, Giurgiu, Ilfov, Teleorman, Dâmboviţa, Gorj şi Vâlcea.

În judeţul Covasna, pe alocuri, sunt precipitaţii sub formă de ploaie, care favorizează depunerea de polei.

Pe autostrăzile A1 Bucureşti-Piteşti (tronsonul kilometric 11-36), A2 Bucureşti-Constanţa (tronsonul kilometric 10-105) şi A3 Bucureşti-Braşov (tronsonul kilometric 7-43), ceaţa reduce vizibilitatea în trafic sub 150 de metri.

„Recomandăm conducătorilor auto să sporească atenţia la volan, să circule cu viteză redusă pe un carosabil alunecos, să nu se angajeze în depăşiri riscante, asigurându-se foarte bine înainte de fiecare manevră şi să folosească în mod corespunzător luminile din dotarea autovehiculelor şi sistemele de dezaburire”, transmite Infotrafic.

 

 

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *