Ce semnificaţie aparte au perlele purtate de Kamala Harris la depunerea jurământului pentru funcţia de vicepreşedinte al SUA

Ce semnificaţie aparte au perlele purtate de Kamala Harris la depunerea jurământului pentru funcţia de vicepreşedinte al SUA
gazduire web create web design

Kamala Harris a purtat un şirag de perle cu o semnificaţie profundă. În facultate, Harris a fost membră a asociaţiei studenţeşti de fete Alpha Kappa Alpha. Membrele Alpha Kappa Alpha sunt cunoscute sub numele de perle, iar perlele sunt emblema asociaţiei.

 

 
Pentru momentul atât de important în care a deus jurământul pentru funcţia de vicepreşedinte al SUA, Kamala Harris a purtat un accesoriu cu o semnificaţie aparte, profundă pentru ea. Un şirag de perle.

Când a absolvit Universitatea Howard, o universitate istorică privată afro-americană în Washington, D.C, Harris a avut un colier de perle albe, Kamala Harris fiind membră a asociaţiei studenţeşti de fete Alpha Kappa Alpha. Membrele Alpha Kappa Alpha sunt cunoscute sub numele de perle, iar perlele sunt emblema asociaţiei, potrivit revistei Marie Claire.

Când a fost vaccinată anti-Covid şi când a depus jurământul în Congres, Harris a accesorizat ţinuta cu perle negre de Tahitian.

In timpul festivităţii de depunere a jurământului pentru funcţia de vicepreşedinte, prima femeie şi prima persoana de culoare care ocupă această poziţie, Harris a purtat un şirag de perle create de bijutierul portorican Wilfredo Rosado.

Şi nu a fost singura care a purtat perle în această zi importantă. Un grup de pe Facebook numit „Purtaţi perle pe 20 ianuarie 2021” invită femeile şi fetele din întreaga lume să se alăture vicepreşedintelui Harris şi să poarte perle. Pentru susţinătorii ei, colierele lui Harris au devenit un simbol al abilitării femeilor.

 

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *