Ce mai fac tinerii din LaLa Band?

Ce mai fac tinerii din LaLa Band?
gazduire web create web design

LaLa Band, trupa-fenomen a ultimilor ani, a filmat pana de curand pentru “O noua viata”, telenovela-sequel a serialului “Pariu cu viata”, care va incepe, in curand, pe Acasa TV.

 

 
LaLa Band, trupa-fenomen a ultimilor ani, a filmat pana de curand pentru “O noua viata”, telenovela-sequel a serialului “Pariu cu viata”, care va incepe, in curand, pe Acasa TV.

O data incheiate filmarile pentru “O noua viata”, multi dintre membrii trupei s-au hotarat sa se perfectioneze la nivel profesional, inscriindu-se la cursurile TV & Film Academy by Ruxandra Ion, care incep in luna februarie.

Astfel, Dorian Popa, s-a inscris la cursurile de Prezentator TV, unde o va avea ca profesor pe Teo Trandafir. In formularul de inscriere pe care Dorian l-a completat online, pe www.academytv.ro, artistul a explicat alegerea facuta: “Vreau sa urmez cursurile de prezentator tv pentru ca este o latura a meseriei pe care o practic, inspre care as vrea sa ma indrept , imbogatindu-mi paleta de cunostinte, astfel incat sa o pot profesa la perfectie. De asemenea, sunt de parere ca Teo Trandafir este persoana de la care as putea invata cel mai bine tot ceea ce este necesar pentru a fi un prezentator/moderator de exceptie!”.

Si Rapha Tudor a hotarat sa urmeze cursurile academiei, el inscriindu-se la Productie si Regie: „Este implinirea unui vis de-al meu, sa intru la o astfel de scoala. Anul viitor, in vara, ar fi urmat sa fac si acest pas, dar se pare ca a venit mai devreme momentul. Faptul ca o sa invat in continuare, de la oameni foarte buni din echipa este de-ajuns pentru mine sa am certitudinea ca va fi o experienta frumoasa si roditoare„, a argumentat Rapha in formularul de inscriere. El ii va avea ca profesori pe Alma Bacula, Ducu Ion, Alex Fotea, Iulia Rugina si Ruxandra Ion.

Vlad Gherman s-a inscris la cursurile de Scenaristica, pentru a invata de la Radu Grigore tainele scrierii unui scenariu de film si serial. Si, cum ii place sa faca totul impreuna cu iubita sa, Criss, jumatatea trupei One, s-a inscris si ea la aceleasi cursuri! Mai mult decat atat, cei doi vor fi invitatii lui Marian Ralea, la cursurile de actorie pentru grupa 8-14 ani, pentru a impartasi cursantilor din experienta lor profesionala, capatata in ultimii ani. Criss isi doreste sa le asiste si pe Carmen Tanase si Adela Popescu la cursurile de actorie, nu numai pentru a impartasi din experienta ei, dar si pentru a invata de la cele pe care le admira din punct de vedere profesional.

Dima Trofim, un alt membru LaLa Band, dar si finalistul ultimului sezon Dansez pentru tine, unde a incheiat concursul pe locul 3, va fi invitat de catre Alexia Talavutis si Gaby Ciocan, profesorii cursurilor de Dans, sa ii invete pe cursanti diversi pasi de dans, iar Ana Baniciu va participa, alaturi de Radu Mada si Corina Hera ca profesor pentru cursurile de Make-Up & Stil.

Tv & Film Academy by Ruxandra Ion” va acorda celor mai buni cursanti ai scolii un contract de impresariere cu Act Smart House SRL, firma de talent-management deschisa de Ruxandra Ion. Compania a semnat deja contracte de impresariere artistica cu artisti consacrati din Romania!

Astfel, pe langa sansa de a invata intr-un mediu profesionist, de la adevarati profesionisti in televiziune, cursantii cei mai buni vor beneficia de o oportunitate unica de a fi impresariati imediat dupa terminarea cursurilor si de a-si putea fructifica si implementa, profesional, talentul si deprinderile invatate in academie.

Inscrierile au inceput si se pot face atat online, pe site-ul academiei, www.academytv.ro, dar si la sediul din Str. Caderea Bastiliei, nr. 41 (in perioada 20 decembrie – 6 ianuarie scoala este inchisa, inscrierile putand fi facute exclusiv online).

 

 

 

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *