Ce ajutor a primit de la statul român compania care operează activităţile: KFC, Pizza Hut şi Taco Bell

Ce ajutor a primit de la statul român compania care operează activităţile: KFC, Pizza Hut şi Taco Bell
gazduire web create web design

Sphera Franchise Group, care operează activităţile a 3 branduri cunoscute din România: KFC, Pizza Hut şi Taco Bell, a anunţat prin intermediul unui comunicat la Bursa de Valori Bucureşti ce ajutoare a primit de la statul român.

 

 

 
Sphera Franchise Group are în portofoliu 137 de restaurante în România dintre care 92 în Bucureşti. Totalul acordat prin prima tranşă este de peste 1,2 milioane de lei. Acţiunile Sphera Franchise Group sunt în uşoară creştere.

„Sphera Franchise Group S.A. („Grupul”) informează piaţa cu privire la încasarea ajutorului de stat din partea guvernului român conform procedurii de implementare a schemei de ajutor de stat prevăzută de

Ordonanţa de Urgentă a Guvernului nr. 224/2020 privind unele măsuri pentru acordarea de sprijin financiar pentru întreprinderiledin domeniulturismului, alimentaţiei publiceşi organizării de evenimente, a căror activitate a fost afectată în contextul pandemiei de COVID-19. Conform Ordonanţei de Urgenţă, operatorii din sectorul HoReCa au putut solicita un ajutor de stat în valoare de până la maxim 20% din pierderea înregistrată de cifra de afaceri în 2020 comparativ cu 2019”, se precizează într-un anuţ pe Bursa de Valori Bucureşti.

 

Sumele încasate de Grup sunt următoarele:

    • Suma de 615.684,00 RON încasată de US Food Network S.A., reprezentând 46.87% din valoarea totala a contractului de finanţare in suma de 1.313.600,00 RON;
    • Suma de 615.684,00 RON încasată de American Restaurant System S.A., reprezentând 46.87% din valoarea totală a contractului de finanţare în sumă de 1.313.600,00 RON.

 

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *