gazduire web create web design

Casper Ruud a fost în România. Finalistul de la Roland Garros a jucat pe un teren pe calcă şi preşedintele României

Casper Ruud a fost în România. Finalistul de la Roland Garros a jucat pe un teren pe calcă şi preşedintele României
gazduire web create web design

În urmă cu 4 ani, norvegianul care tocmai l-a înfruntat pe Nadal în finala de la Roland Garros evolua la Sibiu.

 

 

 
Casper Ruud, 23 de ani, norvegianul care l-a înfruntat pe Rafael Nadal în finala de duminică de la Roland Garros, pierzând în 3 seturi, scor 3-6, 3-6, 0-6, a fost în România.

Actualul număr 6 mondial avea 19 ani şi călca pe urmele lui Klaus Iohannis. Pe terenul din Sibiu unde a jucat Ruud, care aparţine clubului Pamira, se pregăteşte şi Klaus Iohannis, avându-l antrenor pe Marius Vecerea, finul său.

Vecerdea, care organizează turneul challenger de la Sibiu, a scris pe Facebook despre aventura lui Ruud la Sibiu, postând o fotogrfie cu nordicul: „Casper Ruud – finalistul Roland Garros 2022 – în acţiune la Sibiu Open, pe terenul 7 la Tenis Club Pamira!

Sibienii au avut ocazia încă din 2018 să-l vadă pe actualul Nr 6 în clasamentul mondial al ATP! Încă o dovadă în plus că Sibiu Open îşi merită denumirea de cel mai important turneu de tenis masculin din România dar certifică mai ales faptul că Sibiul se află pe harta tenisului mondial.

În cele 10 ediţii ale Sibiu Open au intrat pe terenuri jucători de mare valoare, care au scris istorie în tenisul mondial atât înainte de participarea lor cât mai ales după ce au jucat la Sibiu Open.

Casper Ruud este doar unul din numeroşii jucatori care au ajuns să joace în finale sau semifinale ale turneelor de Grand Slam, ba chiar şi sa câştige titluri, la doar câteva luni distanţă după participarea la Sibiu Open, aşa cum a fost cazul anul trecut cu Thanasi Kokkinakis!

Felicitări Casper Ruud şi succes în continuare pentru a ajunge primul jucător de la Sibiu Open care ajunge numărul unu mondial1”.

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *