Capitala, inundată. ApaNova intervine cu 15 hidrocurăţitoare, 17 autoutilitare şi 16 echipamente de pompare

Capitala, inundată. ApaNova intervine cu 15 hidrocurăţitoare, 17 autoutilitare şi 16 echipamente de pompare
gazduire web create web design

Apa Nova, furnizorul de servicii de apă şi canalizare pentru Bucureşti, intervine, marţi, cu 15 hidrocurăţitoare, 17 autoutilitare, 16 echipamente de pompare şi un personal format din 126 specialişti, anunţă compania.

 

 

 
Capitala, sub ape, marţi după-amiază.

„Având în vedere avertizările meteorologice emise de către Administraţia Naţională de Meteorologie azi, 14.06.2021, respectiv Cod Portocaliu, pentru Municipiul Bucureşti, care previzionează pentru Capitală ploi în cantitate de peste 20 – 25 l/mp, vor conduce la acumulări de apă în principal în zonele depresionare ale oraşului. Compania Apa Nova, furnizorul de servicii de apă şi canalizare pentru Municipiul Bucureşti, intervine cu 15 hidrocurăţitoare, 17 autoutilitare, 16 echipamente de pompare şi un personal format din 126 specialişti”, potrivit unui comunicat de presă.

Compania precizează că eEchipele sunt amplasate preventiv în teren în zonele cu potenţial risc de acumulare.

„De asemenea, Apa Nova colaborează în toată această perioadă cu Poliţia Rutieră, Administraţia Străzilor şi Societatea de Transport Bucureşti, în scopul minimizării impactului evenimentului pluviometric asupra locuitorilor Capitalei. Echipe ale Poliţiei Locale a Municipiului Bucureşti monitorizează, atât video cât şi în teren, incidentele apărute din cauza fenomenelor meteo şi informează instituţiile abilitate pentru remedierea acestora”, se mai arată în comunicat.

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *