Cântăreaţa Adele a revenit în lumina reflectoarelor, la emisiunea Saturday Night Live

Cântăreaţa Adele a revenit în lumina reflectoarelor, la emisiunea Saturday Night Live
gazduire web create web design

Adele a apărut pentru prima dată în faţa publicului, de când a slăbit, la Saturday Night Live. Cântăreaţa a fost gazda emisiunii, a glumit pe seama greutăţii şi a cântat. Adele a apărut ultima dată la televizor în Statele Unite, în 2017, la premiile Grammy.

 

Îţi era dor să o vezi din nou pe Adele? Şi nouă! Mai ales că toată lumea era curioasă să o vadă pe cântăreaţă după ce a slăbit. Cântăreaţa de 32 de ani a fost gazda emisiunii Saturday Night Live. Veselă şi plină de energie, ea nu a ezitat să facă glume pe seama kilogramelor pierdute. Adele a apărut ultima dată la televizor în Statele Unite, în 2017, la premiile Grammy.

Adele: Ştiu că arăt foarte, foarte diferit de când m-aţi văzut ultima dată. Dar cu toate restricţiile COVID-19, a trebuit să călătoresc fără multe bagaje şi am venit doar cu jumătate din mine. Şi aceasta este jumătatea cealaltă.

Adele a luat parte şi la schiţa ”The Bachelor’s dating”, din aceeaşi emisiune. Cântăreaţa a jucat rolul tinerei care este veşnic refuzată şi cu fiecare ocazie începea să cânte o piesă.

Adele: Sunt Adele, am 32 de ani. S-ar putea să mă ştiţi drept cântăreaţa Adele, pentru că mi-a fost frântă inima de mult ori. Prima dată la 19, apoi mai faimoasă la 21 şi apoi mai faimoasă la 25.

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *