Canon, gardianul posturii corecte la birou

Canon, gardianul posturii corecte la birou
gazduire web create web design

Canon a lansat un concept de cameră video care ajută persoanele care lucrează la birou. Camera monitorizează felul în care o persoană stă pe scaun. Dacă poziţia este greşită sau persoana nu s-ar ridicat timp de o oră, trimite notificare.

 

 
Dacă înainte de pandemiei aveai o viaţă activă, acum este mai dificil. Stai în scaun cu orele şi pot să apară probleme medicale. O cameră video te poate scăpa de griji.

Canon vrea să le ia faţa rivalilor Nikon şi Sony cu o cameră atipică. Nu o poţi folosi pentru filmat. Are forma unui ou şi un scop precis: să monitorizeze felul în care o persoană stă aşezată pe un scaun. Dacă stai greşit pentru o perioadă mai lungă de timp, îţi atrage atenţia. Iar dacă ai petrecut mai mult de o oră aşezat pe scaun, o să îţi trimită notificare. Momentan, este doar un concept însă are şanse mari să devină realitate.

„Ceea ce contează este postura. Nu este o problemă dacă stai greşit pentru o scurtă perioadă de timp, dar dacă stai încontinuu poţi să înţepeneşti. Acest device atrage atenţia asupra posturii tale”, prezintă cei de la Canon.

 

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *