Când va juca Simona Halep partida cu Ajla Tomljanovic, în turul doi de la Australian Open

Când va juca Simona Halep partida cu Ajla Tomljanovic, în turul doi de la Australian Open
gazduire web create web design

În turul doi, Simona Halep va juca cu australianca Ajla Tomljanovic. Partida va avea loc miercuri dimineaţă pe arena Margaret Court şi va fi prima din sesiunea de seară. Cele două s-au întâlnit până acum de trei ori, Simona Halep câştigând de fiecare dată.

 

 
Simona Halep va juca tot cu o australiancă, în turul doi de pe tabloul de simplu, la Australian Open, după ce luni a învins-o pe Lizette Cabrera cu 6-2, 6-1.

Partida va avea loc miercuri de la ora 10:00 (ora României) pe arena Margaret Court şi va fi prima din sesiunea de seară.

Ajla Tomljanovic (27 ani) ocupă locul 72 în clasamentul WTA. Ea este defapt australiancă naturalizată, locul ei de naştere fiind Zagreb/Croaţia.

Cele două s-au întâlnit până acum de trei ori, Simona Halep fiind învingătoare de fiecare dată. Totuşi, Tomljanovic i-a smuls româncei două seturi, în cele trei confruntări.

În primul tur, australianca a trecut în mod categoric de japoneza Misaki Doi, cu 6-2, 6-1. Cea mai bună performanţă din cariera ei la un Grand Slam este accederea în turul 4 la Roland Garros, în 2014, şi un sfert de finală la dublu, în acelaşi an la Australian Open. În rest, ea nu a trecut niciodată mai mult de turul 2.

 

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *