Campionul îşi ia adio. Khabib Nurmagomedov s-a retras după victoria cu numărul 29 din carieră

Campionul îşi ia adio. Khabib Nurmagomedov s-a retras după victoria cu numărul 29 din carieră
gazduire web create web design

El l-a învins prin submission în runda a doua pe Justin Gaethje la UFC 254. În discursul de după meci, Khabib şi-a anunţat retragerea din UFC.

 

Oricine visează să ajungă numărul 1 în lume într-un anumit domeniu. Rusul Khabib a reuşit azi-noapte, iar apoi a anunţat că pune punct carierei.
28 de meciuri, 28 de victorii. Cu asta se lăuda Khabib înaintea luptei cu americanul Gaethje (Ghei-ci) de la Abu Dhabi. Iar rusul a lovit din nou la podea. Şi-a sugrumat adversarul şi a apărat centura la categoria Lightweight. Pe cât de impresionantă a fost victoria din ring, pe atât de emoţionant a fost discursul de la final.

Khabib, cel care şi-a pierdut tatăl şi mentorul în luna iulie din cauza coronavirusului, şi-a anunţat retragerea din artele marţiale mixte.

Astăzi (sâmbătă) a fost ultima mea luptă. Nu voi mai veni aici fără tatăl meu. A fost prima dată. Mama mea nu voia să lupte fără tatăl meu alături, dar i-am promis că va fi ultima mea luptă. Fii apropiat de părinţii tăi, Justin (Gaethje). Într-o zi se va întâmpla ceva pentru că nu ştii niciodată ce va fi mâine”, a spus Khabib, campion UFC Lightweight.

Nu a fost de-ajuns. Imediat după partidă, preşedintele UFC, Dana White, a făcut o dezvăluire cu adevărat şocantă! Khabib a luptat în ultimul său meci cu piciorul rupt! S-a accidentat cu trei săptămâni înaintea luptei şi nu a spus nimănui! Abia după luptă echipa lui Khabib a recunoscut!

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *