Campionatul European de Handbal. România a pierdut meciul cu Croaţia, 20-25, şi nu mai are şanse de calificare în semifinale

Campionatul European de Handbal. România a pierdut meciul cu Croaţia, 20-25, şi nu mai are şanse de calificare în semifinale
gazduire web create web design

Naţionala României a ratat calificarea în semifinalele Campionatului European de handbal feminin. Tricolorele au fost învinse de Croaţia, cu scorul de 25-20. România rămâne fără vreun punct în grupa principală şi mai are şanse infime să se califice în semifinalele turneului.

 

Naţionala României a ratat calificarea în semifinalele Campionatului European de Handbal feminin, după înfrângerea din fata Croaţiei cu scorul de 20-25.

La pauza scorul a fost 12-10 pentru Croaţia, deşi la jumătatea primei reprize, România conducea cu scorul de 6-3.

Cristina Neagu a avut un start perfect în meciul cu Croaţia, reuşind să înscrie 6 goluri până la final, cu toate acestea, nu a reuşit să aducă victoria echipei naţionale.

Croaţia îşi menţine parcursul perfect, obţinând a patra victorie consecutivă la acest turneu final (25-20)şi prima în faţa României în istoria confruntărilor dintre cele două ţări la turnee finale.

România rămâne fără vreun punct în grupa principală şi mai are şanse infime să se califice în semifinalele turneului.

Tricolorele au obţinut o singură victorie la Campionatul European, 28-24 cu Polonia, suficientă pentru a se califica în grupele pricipale.

Neagu (6) şi Buceschi (5) au marcat mai mult de jumătate din golurile româncelor. În următorul meci, România întâlneşte Ungaria, luni, 14 decembrie, de la ora 21.30.

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *