Radionix News – Ultimele știri din țară și străinătate

Cadou inedit, pentru un copil de 12 ani. Băiatul a primit un Rolls Royce de 250.000 lire sterline de la mama sa

Cadou inedit, pentru un copil de 12 ani. Băiatul a primit un Rolls Royce de 250.000 lire sterline de la mama sa
gazduire web create web design
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

O femeie a dat 250.000 de lire sterline pe un Rolls Royce pentru ziua de naştere a fiului ei în vârstă de 12 ani. Mama e aspru criticată pe reţelele de socializare, de către oameni care spun că este un cadou „nepotrivit”.

 

Gulnora Mukhedinova, în vârstă de 34 de ani, a cheltuit 250.000 lire sterline pentru un Rolls Royce Wraith, drept cadou de ziua de naştere a fiului ei, în vârstă de 12 ani, conform The Sun.

Gulnora este designer de modă şi director creativ la o companie de rochii de mireasă de ultimă generaţie şi a fondat un salon elegant de înfrumuseţare şi coafură în Dubai.

Imagini cu mama care îi dăruieşte maşina de lux fiului ei Rannum, în vârstă de 12 ani, au fost distribuite online şi postate şi pe contul Rich Kids de pe Instagram.

În Dubai cerinţa de vârstă minimă pentru a obţine permisul de conducere este de 18 ani, ceea ce înseamnă că Rannum va trebui să aştepte şase ani pentru a urca la volanul maşinii sale de lux.

Foarte mulţi au criticat femeia pentru cadoul „nepotrivit”: „Nu aş cumpăra un iPhone de 12 ani, darămite un Rolls Royce”, „Copilul tău de 12 ani nici măcar nu poate conduce” sau „De ce? Îi cumperi unul nou când îl poate conduce!!!”.

Alţii, însă, au lăudat-o pe Gulnora pentru că şi-a tratat băieţelul cu un cadou atât de special: „Opriţi-vă din ură. O familie lucrează din greu şi îşi câştigă proprii bani, astfel încât să-i poată cheltui cum vrea”.

 

 

 

 

Sursa

administrator

  Related Articles

  Faci un comentariu sau dai un răspuns?

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *