Căderea Bitcoin continuă. Criptomoneda se tranzacţionează la cel mai mic nivel din ultimele 5 luni

Căderea Bitcoin continuă. Criptomoneda se tranzacţionează la cel mai mic nivel din ultimele 5 luni
gazduire web create web design

Scăderea criptomonedei Bitcoin continuă şi marţi. La acestă oră Bitcoin se tranzacţionează sub pragul de 30.000 de dolari, cel mai mic preţ din ultimele cinci luni.

 

 
Bitcoin a scăzut cu 8%, până la 29.674 de dolari, potrivit Coin Metrics. Specialiştii au avertizat că o scădere sub pragul de 30.000 ar putea amplifica tendiţa de vânzare a jucătorilor din piaţă, relatează CNBC.

Preţurile Bitcoin şi ale altor criptomonede au fost afectate în ultimele săptămâni de o serie de schimbări din China, unde autorităţile de reglementare au impus noi restricţii asupra mineritului şi au întărit regulile pentru firmele financiare cu privire la furnizarea de servicii cripto.

Preocupările de mediu prind criptomonedele şi consumul lor de energie electrică au devenit un nou punct sensibil şi în Vest. CEO-ul Tesla, Elon Musk, suspendând utilizarea bitcoinului ca plată pentru vehicule şi afirmând că pauza va rămâne în vigoare până când minerii vor folosi mai multă energie verde.

Odată cu pierderile de marţi, bitcoinul a scăzut cu aproximativ 54% de la maximul său istoric de peste 64.000 de dolari de la mijlocul lunii aprilie.

Alte criptomonede s-au confruntat, de asemenea, cu presiunea, eterul scăzând cu 8%, iar dogecoinul înregistrând o cădere de peste 16%.

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *