Byron lansează noul album Eternal Return pe 29 noiembrie la București. Noi concerte la Bacău și Timișoara

Byron lansează noul album Eternal Return pe 29 noiembrie la București. Noi concerte la Bacău și Timișoara
gazduire web create web design

Duminică, 29 noiembrie, trupa byron va concerta la București în Berăria H (șos. Kiseleff nr. 32, Parc Herăstrău), prezentând publicului noul album de studio Eternal Return lansat la începutul lunii.

 

 
Duminică, 29 noiembrie, trupa byron va concerta la București în Berăria H (șos. Kiseleff nr. 32, Parc Herăstrău), prezentând publicului noul album de studio Eternal Return lansat la începutul lunii. Concertul va începe după ora 21:00, intrarea publicului va fi liberă iar în incintă vor fi amenajate urne de donații pentru victimele incendiului din Colectiv. Înainte de cei de la byron va concerta Lucia, aceasta lansând de asemenea albumul de debut Silence.

Concerte de lansare a noului album byron au fost programate și în țară, pe 28 noiembrie la Bacău (Valhalla Pub) și pe 4 decembrie la Timișoara (The Note Pub).

Albumul Eternal Return, lansat prin Universal Music România, a fost înregistrat vara aceasta la studiourile Windmill Lane din Dublin, mixajul fiind făcut de Dan Georgescu și trupa byron la Premium Artist Studios în București. Masterul a fost realizat la studiourile Abbey Road din Londra de către Frank Arkwright, ce a mai lucrat cu artiști precum Joy Division, New Order, Blur, Arcade Fire, Biffy Clyro și alții. Albumul este deja disponibil atât în format digital (download pe iTunes, Amazon mp3; streaming pe Deezer, Zonga, Spotify) cât și fizic (CD audio în librăriile Cărturești, la comandă pe www.emag.ro și www.getmusic.ro). De asemenea, albumul este disponibil și în High Resolution Sound (24 bit / 96 kHz) pe Tidal, Qobuz și highresaudio.com, ascultătorii putând astfel avea o experiență mult superioară celei unui CD obișnuit (utilizând echipamente compatibile High Res precum căștile Sony MDR1A și Walkman-ul NWZ-A15).

 

GALERIE VIDEO :

 

 

 

 

 

 

 

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *