Bucureşti: incident în timpul unui spectacol. Un cântăreţ este acuzat că a ameninţat un spectator

Bucureşti: incident în timpul unui spectacol. Un cântăreţ este acuzat că a ameninţat un spectator
gazduire web create web design

Poliţiştii fac cercetări după ce în spaţiul public au apărut imagini de la un concert desfăşurat în Bucureşti în timpul căruia unul dintre cântăreţi a intrat în conflict cu un spectator.

 

 

 
Surse apropate anchetei spun că în conflict a fost implicat cântăreţul Grasu XXL. Poliţiştii anunţă că au văzut imaginile şi s-au sesizat din oficiu.

În acest caz, se fac cercetări cu privire la săvârşirea infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice.

„Având în vedere apariţia unor imagini video pe reţelele de socializare, cu privire la faptul că un artist, în timpul unui concert care a avut loc în Sectorul 5, ar fi ameninţat un bărbat, Serviciul Informare şi Relaţii Publice al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti este abilitat să comunice următoarele: În data de 29 iunie a.c., în urma apariţiei unor imagini video, pe reţelele de socializare, în care un artist ar fi ameninţat un bărbat, în timpul unui concert, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 17 Poliţie au demarat cercetări, din oficiu, cu privire la săvârşirea infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5”, au anunţat poliţiştii.

 

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *