Bucureşti a fost desemnat al treilea cel mai bun oraş din lume pentru gameri

Bucureşti a fost desemnat al treilea cel mai bun oraş din lume pentru gameri
gazduire web create web design

În cel mai recent studiu publicat de către compania britanică din domeniul performanţei Internetului broadband BroadBandSavvy, Bucureştiul a fost desemnat al treilea cel mai bun oraş potrivit pentru gameri.

 

 
Pe primele locuri s-au clasat Austin şi Seul, iar Capitala României devansează mari oraşe precum Paris, Los Angeles, Hong Kong sau Montreal.

Principalele puncte pentru care Bucureşti a obţinut locul 3 sunt banda largă de Internet de mare viteză la preţuri foarte mici, acoperire 5G completă în tot oraşul, costul scăzut al chiriei şi proeminenţa celui mai mare eveniment de gaming local, Bucharest Gaming Week, ajuns în 2020 la cea de-a patra ediţie.

Mai mult, Bucureşti are 1148 de job-uri in industria dezvoltatoare de jocuri video la 100.000 de persoane, mai mult decat Seul şi New York.

Studiul a analizat 74 de oraşe diferite, cu o populaţie de cel puţin 500.000 de locuitori, fiind luate în calcul criterii precum disponibilitatea şi costurile de Internet de mare viteză, numărul evenimentelor de gaming şi a competiţiilor esports din ultimii 5 ani, locurile de muncă în industria dezvoltatoare de jocuri, acoperirea 5G, costurile hardware pentru jocuri şi costurile locuinţelor.

 

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *