Bucureştenii din Sectorul 1 pot semnala deşeurile necontrolate pe o platformă online

Bucureştenii din Sectorul 1 pot semnala deşeurile necontrolate pe o platformă online
gazduire web create web design

Bucureştenii din Sectorul 1 pot semnala deşeurile necontrolate, potrivit primarului Clotilde Armand. Aceasta a anunţat, luni, faptul că a fost lansată o platformă online unde pot fi semnalate locurile cu deşeuri în care nu s-a ajuns.

 

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a anunţat, luni, lansarea platformei online unde pot fi semnalate locurile cu deşeuri în care nu s-a ajuns pentru a fi ridicate.

„Am lansat o platformă online pentru Sectorul 1 prin care cetăţenii să ne semnaleze locurile cu deşeuri necontrolate la care n-am putut ajunge până acum”, spune edilul.

Platforma poate fi accesată online, iar harta va fi monitorizată în permanenţă de echipajele care colectează gunoiul şi Poliţia Locală Sector 1.

„Vă promit că vom face curăţenie în Sectorul 1 aşa cum nu s-a mai făcut niciodată. Şi în primărie şi în afara primăriei. Ştiu că s-a dezlănţuit o campanie mediatică împotriva mea dirijată de Mafia gunoaielor pentru că de o lună de zile s-au schimbat regulile prin primărie. Nu mai curg banii publici cum vor anumite grupuri de interese, se respectă legea, se verifică contractele publice, se fac plângeri la Parchet pentru abuz în serviciu etc”, a mai spus Clotilde Armand.

Aceasta afirmă că a convocat luni o celulă de criză pentru problema deşeurilor şi marţi va avea loc o şedinţă de îndată a Consiliului Local pentru această situaţie.

„Nu vom lăsa străzile pline cu gunoi, nu vom tolera niciun fel de şantaj, nu vom ceda în faţa campaniei mizerabile făcută de Mafia gunoaielor. Eu voi sta aici şi voi lupta cu ei. Până la capăt”, afirmă Armand.

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *