Bucharest Food Summit s-a mutat în online, în perioada 21 septembrie – 19 noiembrie. Computerland România, Partener Gold

Bucharest Food Summit s-a mutat în online, în perioada 21 septembrie – 19 noiembrie. Computerland România, Partener Gold
gazduire web create web design

BucharestFoodSummit.ro, eveniment international al toamnei în Romania şi Europa de Sud-Est în domeniile agribusiness, producţie alimentara, productie de băuturi, retail şi HoReCa, s-a reunit în sistem de videoconferinţă, anunţă organizatorii.

 

Evenimentul se desfăşoară în perioada 21 septembrie – 19 noiembrie 2020, în sistem online, în condiţii de limitare a întrunirilor.

Una dintre dezbateri a avut loc miercuri, pe 14 octombrie 2020, şi a avut ca temă „Cum accelerăm integrarea producţiei şi  desfacerii în agribusiness?”, ce i-a avut că moderatori pe Gabriel Biriş, Partener Fondator, Casă de Avocatură Biriş-Goran şi  Bogdan Popovici, BucharestFoodSummit.

La discuţii au participat ministrul Florin Citu, Ministerul Finanţelor Publice şi a secretarul de Stat Emil Dumitru, Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, alături de reprezentanţi ai mediului antreprenorial şi academic din domeniu.

Printre subiectele dezbătute s-au aflat:

„Creşte profitul companiilor în porcesul de integrare? Resurse de profit suplimentare.” – Dimitrie Muscă, Antreprenor, Preşedinte Grupul CAI Curtici

„Creşterea gradului de integrare în producţia de curent electric în fermă!” – Alexandru Baciu, Antreprenor, Fermă Baciu

„Ne putem pregăti în mod real pentru integrare? Trei propuneri” – Nicuşor Şerban, Fermier, Preşedinte Clubul Fermierilor Români

„Zootehnia românească dispare? E preferabil că profitul să fie în importuri?” – Călin Muscă, Antreprenor, Pork Prod

„Mecanisme guvernamentale pentru stimularea integrării” – Emil Dumitru, Secretar de Stat, MADR

Că reprezentant de onoare al mediului privat şi sponsor GOLD al evenimentului, Nicolae Badea, preşedintele ComputerLand România, a avut o intervenţie în care a subliniat că pe viitor ar trebui să se pună accentul pe o creştere a competitivităţii şi a gradului de integrare în agricultură. „Statul trebuie să devină un partener activ, o ancora de stabilitate şi predictibilitate, cu o birocraţie simplificată, altfel nu se va putea asigura competitivitatea în domeniul agricol”, a spus Nicolae Badea.

Evenimentele din cadrul BucharestFoodSummit.ro vor continuă până pe dată de 19 noiembrie 2020, următoarea tema de discuţie fiind: „Prezentare şi analiză – produse alimentare de colecţie”, luni, 19 octombrie 2020.

Date despre eveniment se pot găsi AICI.

COMPUTERLAND ROMÂNIA sprijină, în calitate de Partener Gold, organizarea BUCHAREST FOOD SUMMIT, o platforma transdisciplinară de dezbatere a problemelor, soluţiilor şi oportunităţilor de afaceri din agricultură, producţia alimentară, de băuturi, retail, logistică şi HORECA din România şi Europa de Sud-Est, cu focus pe finanţare, investiţii şi eficientizare.

 

Sursa

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *