Britney Spears a suferit un avort spontan: Am pierdut copilul nostru miraculos

Britney Spears a suferit un avort spontan: Am pierdut copilul nostru miraculos
gazduire web create web design

Britney Spears a anunţat că a suferit un avort spontan. Cântăreaţa a împărtăşit sâmbătă după-amiază vestea evoluţiei tragice a sarcinii sale printr-un anunţ semnat de ea şi de logodnicul ei, Sam Asghari, şi postat pe Instagram.

 

 

„Cu cea mai mare tristeţe trebuie să anunţăm că am pierdut copilul nostru miraculos la începutul sarcinii”, a scris Britney Spears.

„Acesta este un moment devastator pentru orice părinte. Poate că ar fi trebuit să aşteptăm să anunţăm până când sarcina ar fi fost evoluată. Cu toate acestea, am fost prea entuziasmaţi să împărtăşim vestea bună”, a mai spus artista.

Britney a mai spus că dragostea dintre ea şi logodnicul ei, Sam Asghari este puterea care îi face să poată merge mai departe după această tragedie.

„Vom continua să încercăm să ne extindem frumoasa noastră familie. Suntem recunoscători pentru tot sprijinul. Vă rugăm să ne păstraţi intimitatea în acest moment dificil”, a mai scris artista. Britney Spears împărtăşise anunţul privind sarcina sa în luna aprilie.

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată.