Britney Spears a lansat prima piesă după o pauză de şase ani

Britney Spears a lansat prima piesă după o pauză de şase ani
gazduire web create web design

Britney Spears a lansat prima sa piesă de când a fost eliberată din tutela care îi controla aproape toate aspectele vieţii. Hold Me Closer, un duet cu Sir Elton John, a ajuns vineri pe site-urile de streaming, marcând revenirea lui Spears în muzică după o pauză de şase ani, notează BBC.

 

 

 
„Este al naibii de mişto că cânt cu unul dintre cei mai clasici bărbaţi ai timpului nostrum”, a declarat vedeta înainte de lansare. „Sunt un pic copleşită… este o mare chestie pentru mine!”, a adăugat ea.

„Sunt absolut încântat că am avut şansa de a lucra cu Britney Spears”, a declarat şi Sir Elton John. În noiembrie anul trecut, Spears a fost eliberată din controversata tutelă care a controlat aproape toate aspectele vieţii sale timp de 13 ani.

Acest lucru a însemnat că vedeta a putut prelua din nou controlul asupra finanţelor, carierei şi vieţii personale şi nu va mai trebui să plătească o echipă de profesionişti şi avocaţi pentru a-i supraveghea afacerile. Deşi fanii au cerut cu insistenţă ca ea să se întoarcă la muzică, vedeta a fost reticentă în a face acest pas.

 

GALERIE VIDEO :

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *