gazduire web create web design

Britanica Burrage a jucat rolul bunului samaritean la Wimbledon înainte de a părăsi prematur turneul

Britanica Burrage a jucat rolul bunului samaritean la Wimbledon înainte de a părăsi prematur turneul
gazduire web create web design

Britanica Jodie Burrage a fost lăudată pentru că a ajutat un copil de mingi aflat în dificultate, luni, în timp ce a suferit o a doua eliminare succesivă în primul tur la Wimbledon, relatează Reuters.

 

 

 
Burrage, învinsă categoric cu 6-2, 6-3 de ucraineanca Lesia Tsurenko, a reacţionat rapid la începutul setului al doilea, când băiatului de mingi i s-a făcut rău.

„A spus doar că se simţea foarte slăbit. De fapt, nu prea putea să vorbească. A fost destul de dureros de văzut”, a declarat Burrage, în vârstă de 23 de ani, pentru reporteri.

„Am încercat doar să îi dau nişte zahăr, i-am dat un o băutură cu minerale şi un gel. Gelul nu este cel mai gustos lucru, aşa că au reuşit să găsească nişte dulciuri undeva în mulţime, pe care le-a mâncat şi apoi a început să se simtă mai bine”.

Burrage a crezut că tânărul băiat, unul dintre cei 250 de copii de mingi, băieţi şi fete de la şcolile locale, antrenaţi riguros pentru turneu, suferise un atac de panică.

„Nu era într-o situaţie bună şi am încercat doar să îl ajut cât mai mult posibil”, a spus ea. „De fapt, eu am avut un atac de panică o dată la juniori aici, aşa că m-am pus imediat în locul lui. Într-un fel, ştiu cum se simţea”.

Londoneza Burrage a fost unul dintre cei 17 jucători britanici de pe tabloul principal de simplu de la Wimbledon, cei mai mulţi din 2001 încoace.

 

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *