gazduire web create web design

Boris Johnson anunţă „închidere totală” în Anglia care va dura până la jumătatea lunii februarie

Boris Johnson anunţă „închidere totală” în Anglia care va dura până la jumătatea lunii februarie
gazduire web create web design

Boris Johnson a anunţat că Marea Britanie intră în lockdown pentru a ţine sub control noua variantă de coronavirus cu răspândire rapidă. Decizia care prevede închiderea şcolilor va dura până la jumătatea lunii februarie. Premierul le-a transmis oamenilor să rămână acasă.

 
Premierul Boris Johnson a anunţat că Marea Britanie intră în lockdown pentru a ţine sub control noua variantă de coronavirus cu răspândire rapidă, notează BBC.

Aceast blocaj naţional este la fel de strict ca cel pus în aplicare în primăvară şi prevede închiderea şcolilor şi va dura până la jumătatea lunii februarie, a anunţat Boris Johnson într-o alocuţiune televizată.

”Problema nu este că şcolile sunt nesigure pentru copii”, spune Johnson, adăugând că este foarte puţin probabil ca copiii să fie grav afectaţi chiar de noua variantă a Covid.

El spune însă că şcolile ar putea acţiona ca „vectori de transmitere”, provocând răspândirea virusului între gospodării.

Premierul le-a transmis oamenilor să rămână acasă, cu excepţia unor motive importante, inclusiv cumpărături esenţiale, să lucreze de acasă, pentru a oferi ajutor medical şi pentru întâlniri medicale.

Al treilea blocaj naţional începe imediat, cu noi legi care intră în vigoare în 24 de ore. Johnson a spus că a fost forţat să acţioneze pentru a preveni copleşirea NHS, dar a oferit perspectiva ridicării restricţiilor.

 

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *