Boris Johnson a spus că decizia privind un acord post-Brexit nu are legătură cu alegerile din SUA

Boris Johnson a spus că decizia privind un acord post-Brexit nu are legătură cu alegerile din SUA
gazduire web create web design

The Observer: Boris Johnson aşteaptă scrutinul din SUA pentru a decide dacă semnează un nou acord cu UE Însă Boris Johnson susţine că decizia privind un acord post-Brexit nu are legătură cu alegerile din SUA. O victorie a lui Joe Biden riscă să afecteze relaţiile comerciale dintre SUA şi Marea Britanie.

 

Premierul Marii Britanii, Boris Johnson, a declarat, luni, că decizia Guvernului de la Londra privind un eventual acord post-Brexit cu Uniunea Europeană nu are legătură cu scrutinul prezidenţial din SUA, în contextul în care o victorie a lui Joseph Biden riscă să afecteze relaţiile bilaterale.

„Cele două lucruri sunt total separate„, a declarat luni Boris Johnson, conform agenţiei de presă Reuters.

Potrivit publicaţiei The Observer, Boris Johnson aşteaptă rezultatul scrutinului prezidenţial din Statele Unite pentru a decide dacă face concesii în sensul obţinerii unui acord post-Brexit cu Uniunea Europeană.
Preşedintele Donald Trump a semnalat că vrea un acord de liber-schimb între SUA şi Marea Britanie, însă Joseph Biden a criticat abordarea lui Boris Johnson faţă de UE şi a cerut respectarea Acordului de pace din Irlanda de Nord.

 

Sursa

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *