Bogaţii lumii sunt acum şi mai bogaţi. Averea lor a crescut cu 31% în pandemie

Bogaţii lumii sunt acum şi mai bogaţi. Averea lor a crescut cu 31% în pandemie
gazduire web create web design

Jeff Bezos a câştigat în pademie 76,9 miliarde de dolari. Elon Musk a câştigat în pandemie 139,7 miliarde de dolari. Eric Yuan, fondatorul Zoom, are o avere de 20 de miliarde de dolari. Averea celor mai bogaţi 500 de oameni a crescut cu 31% în pandemie. Averea celor mai bogaţi 500 de oameni din lume este de 7,6 trilioane de dolari.

 

 
Sigur ai auzit de pierzătorii crizei şi de câştigătorii ei. Celor mai norocoşi, pandemia le-a adus şi mai mulţi bani. Şi îţi dau câteva exemple.

Jeff Bezos, CEO al Amazon, care este şi cel mai bogat om din lume. Pe locul doi este Elon Musk, fondatorul Tesla. Ei nu au simţit pandemia. Sau cel puţin, nu la buzunar.

Ca să-ţi faci o idee despre ce sume vorbim, combinat, câştigul celor doi din ultimul an este de 217 miliarde de dolari.

Şi pentru că întâlnirile au fost mai mult în mediul online, decât faţă în faţă, Eric Yuan, fondatorul Zoom, a urcat şi el la o avere de 20 de miliarde de dolari, potrivit indicelui Bloomberg Billionaires Index.

Cei mai bogaţi 500 de oameni din lume au crescut în pandemie cu 1,8 trilioane de dolari. Averea lor adunată a ajuns astfel la 7,6 trilioane de dolari.

 

 

Sursa

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *