Radionix News – Ultimele știri din țară și străinătate

Billie Eilish si Rosalia lanseaza melodia “Lo Vas A Olvidar”

Billie Eilish si Rosalia lanseaza melodia “Lo Vas A Olvidar”
gazduire web create web design

Billie Eilish cânta pentru prima dată în limba spaniolă. Billie Eilish și Rosalia lansează melodia “Lo Vas A Olvidar”, special pentru serialul “Euphoria”. Piesă va fi inclusă pe coloana sonoră a producției TV.

 

Billie Eilish și Rosalia lansează melodia “Lo Vas A Olvidar”, special pentru serialul “Euphoria”. Piesă va fi inclusă pe coloana sonoră a producției TV.

Poate cea mai așteptată colaborare a ultimilor cinci ani a apărut pe 21 ianuarie 2021, după ce, ambele artiste, două dintre cele mai ascultate la nivel mondial, au tease-uit prima lor piesă, de-a lungul ultimului an.

“Lo Vas A Olvidar” va putea fi ascultată și în partea a doua a serialului Euphoria – “Jules”

Cel mai recent single al lui Billie Eilish, Therefore I Am, a fost lansat în luna noiembrie a anului trecut. Pentru 2021, Billie pregătește lansarea cărții omonime și a documentarului “Billie Eilish: The World’s A Little Blurry”.

Rosalia a lansat în 2018 albumul “El Mal Querer”, iar anul trecut a prezentat publicului piese că “Dolerme”, “Juro Que” sau “TKN”, iar recent a colaborat cu The Weeknd pentru remixul hitului “Blinding Lights”.

 

 

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată.