Radionix News – Ultimele știri din țară și străinătate

Billie Eilish si Rosalia lanseaza melodia “Lo Vas A Olvidar”

Billie Eilish si Rosalia lanseaza melodia “Lo Vas A Olvidar”
gazduire web create web design
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Billie Eilish cânta pentru prima dată în limba spaniolă. Billie Eilish și Rosalia lansează melodia “Lo Vas A Olvidar”, special pentru serialul “Euphoria”. Piesă va fi inclusă pe coloana sonoră a producției TV.

 

Billie Eilish și Rosalia lansează melodia “Lo Vas A Olvidar”, special pentru serialul “Euphoria”. Piesă va fi inclusă pe coloana sonoră a producției TV.

Poate cea mai așteptată colaborare a ultimilor cinci ani a apărut pe 21 ianuarie 2021, după ce, ambele artiste, două dintre cele mai ascultate la nivel mondial, au tease-uit prima lor piesă, de-a lungul ultimului an.

“Lo Vas A Olvidar” va putea fi ascultată și în partea a doua a serialului Euphoria – “Jules”

Cel mai recent single al lui Billie Eilish, Therefore I Am, a fost lansat în luna noiembrie a anului trecut. Pentru 2021, Billie pregătește lansarea cărții omonime și a documentarului “Billie Eilish: The World’s A Little Blurry”.

Rosalia a lansat în 2018 albumul “El Mal Querer”, iar anul trecut a prezentat publicului piese că “Dolerme”, “Juro Que” sau “TKN”, iar recent a colaborat cu The Weeknd pentru remixul hitului “Blinding Lights”.

 

 

administrator

  Related Articles

  Faci un comentariu sau dai un răspuns?

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *