gazduire web create web design

Bilanţul inundaţiilor din Emilia-Romagna este în creştere

Bilanţul inundaţiilor din Emilia-Romagna este în creştere
gazduire web create web design

Încă doi morţi în inundaţii în Emilia-Romagna, Italia. Bilanţul oficial creşte la 11 persoane decedate. Aproximativ 10.000 de persoane au fost strămutate. Sunt 34.000 de utilizatori fără energie electrică.

 

 

 
Doi fermieri – soţ şi soţie în vârstă de 73 şi 71 de ani – au fost găsiţi morţi în apartamentul lor din Russi, un oraş din zona Ravenna, care a fost inundat de ape în ultimele ore, informează agenţia ANSA.

Alarma a fost lansată încă de miercuri pe reţelele de socializare de către fiul celor doi, care nu a mai putut lua legătura cu ei. Printre ipoteze, se crede că aceştia s-ar fi întors în casă poate pentru a recupera un aparat casnic. Cauza exactă a morţii este în curs de investigare, însă nu este exclusă nici varianta unei morţi prin electrocutare.

Bilanţul morţilor ajunge astfel la 11. Numărul municipalităţilor inundate se ridică la 42. Aproximativ 10.000 de persoane au fost strămutate. Sunt 34.000 de utilizatori fără energie electrică.

În Emilia-Romagna sunt peste 280 de alunecări de teren provocate de intemperii, dintre care 120 sunt grave în 58 de comune.

 

 

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *