Bijou lanseaza “Aproape impreuna”, single si videoclip cu un final neasteptat

Bijou lanseaza “Aproape impreuna”, single si videoclip cu un final neasteptat
gazduire web create web design

„Aproape Împreună” este single-ul care o aduce in prim-plan pe Bijou in aceasta toamna: o piesă de dragoste puternică, dar și sensibilă în același timp, despre o iubire neîmpărtășită care o transpune mereu „în delir”.

 

 

 
„Aproape Împreună” este single-ul care o aduce in prim-plan pe Bijou in aceasta toamna: o piesă de dragoste puternică, dar și sensibilă în același timp, despre o iubire neîmpărtășită care o transpune mereu „în delir”. Piesa este compusă de către NAVI și NMC (Nica Marian Ciprian), acesta din urmă ocupându-se și de producția muzicală și de videoclipul piesei.

Bijou s-a indragostit de piesa „Aproape Impreuna” de la prima ascultare si a simtit ca e scrisa exact dupa sufletul ei, in ton cu sentimentele ei din acel moment. Videoclipul o prezintă pe Bijou în ipostaze sexy, tânjind după persoana iubită într-un pat alb și gol, iar mai apoi rătăcind noaptea pe străzile Bucureștiului în căutarea acesteia. Celălalt rol principal din clip îi aparține Cătălinei Manole, frumoasa ispită blondă de pe „Insula Iubirii”. Atât ea, cât și Bijou, au avut parte de primul sărut cu o fată în acest videoclip. Ideea curajoasa de-a se saruta cu o fata in videoclip ii apartine lui Bijou, care a si ales-o pe Catalina drept protagonista dintre foarte multe propuneri de modele si actrite.

Despre Bijou

Bijou a debutat spectaculos acum câțiva ani, cu piesa „Imma Show You” urmată de câteva apariții TV incendiare. „Karma” (piesă compusă de Adi Cristescu) i-a confirmat talentul de entertainer în numeroase emisiuni și concerte. O dată cu lansarea videoclipului „Another Try” (2015), realizat de NMC Productions, a început o nouă perioadă în cariera lui Bijou: una de maturitate, de eleganță feminină și muzicală, în care vocea și mesajul sunt pe primul plan. Artista s-a înscris cu „Another Try” la Selecția Națională pentru Eurovision și, chiar dacă nu a intrat în finală, piesa ei a fost una dintre cele mai apreciate de către presă și publicul din online.

Au urmat apariții TV și live, ocazii cu care Bijou a demonstrat că nu este doar o cântăreață sexy, ci în primul rând un artist cu o voce unică și piese puternice, personale, care rămân în mintea ascultătorului.

 

GALERIE VIDEO :

 

 

 

 GALERIE FOTO :

 

 

 

 

 

 

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *