Bartomeu şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte al FC Barcelona

Bartomeu şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte al FC Barcelona
gazduire web create web design

Josep Maria Bartomeu a demisionat din funcţia de preşedinte al FC Barcelona. Bartomeu era preşedintele Barcelonei din 2014. Mandatul lui Bartomeu trebuia să se încheie pe 20 martie 2021.

 

Preşedintele Barcelonei, Josep Maria Bartomeu a demisionat de la clubul catalan. Atât el, cât şi conducerea sa au părăsit-o pe Barca. Fostul preşedinte al Barcelonei era sub moţiune de cenzură, după ce contestatarii au adunat 20.731 de semnături împotriva lui când aveau nevoie doar de 16.521. Bartomeu a ales să demisioneze decât să mai aştepte un vot de încredere din partea fanilor.

Bartomeu a fost implicat într-un război cu Messi în vară, când nu i-a dat voie atacantului argentinian să părăsească clubul. Fostul preşedinte al Barcelonei a fost aspru criticat pentru modul în care a gestionat situaţia. „Am făcut totul pentru binele Barcelonei. Avea un acord că poate părăsi clubul, dar a expirat. Prioritatea mea era să pornim o nouă eră blaugrana cu Messi în echipă. E cel mai bun jucător din istoria fotbalului”, şi-a justificat Bartomeu acţiunile. Conflictul cu Messi a fost, însă, picătura care a umplut paharul în cazul lui Bartomeu.

MESSI: Tot anul i-am spus preşedintelui că vreau să plec, că era timpul să caut noi obiective şi noi direcţii în carieră. El îmi spunea mere: „O să vorbim, nu acum, bla bla”, dar nu s-a întâmplat. Preşedintele nu mi-a dat niciun indiciu despre ce spunea cu adevărat.

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *