gazduire web create web design

Bani pe Facebook. Noi condiţii de monetizare, mai prietenoase pentru creatorii de conţinut

Bani pe Facebook. Noi condiţii de monetizare, mai prietenoase pentru creatorii de conţinut
gazduire web create web design

Mediul online e o sursă constantă de venit pentru tot mai multe persoane. Facebook va permite monetizarea videoclipurilor de cel puţin un minut, prin afişarea de reclame. Compania va începe şi testarea stickerelor publicitare, pentru story-urile creatorilor de conţinut.

 

 
Mediul online e o sursă de venit pentru tot mai multe persoane. După YouTube şi alte platforme destinate socializării şi creatorilor de conţinut, Facebook Inc va permite monetizarea videoclipurilor în formă scurtă, prin reclame.

Anunţul a fost publicat de companie, care a detaliat planurile de sprijin pentru creatorii de conţinut. Astfel, aceştia vor avea posibilitatea de a câştiga mai mulţi bani fără a migra pe alte reţele mai mici, scrie Reuters.

Proprietarul Snapchat, Snap Inc, a plătit 1 milion de dolari pe zi creatorilor care realizează videoclipuri scurte virale pentru Snapchat Spotlight. Şi Twitter a anunţat recent că va lansa „Super Follows”, care le va permite utilizatorilor să-şi taxeze urmăritorii pentru conţinut exclusiv.

Facebook spune că se vor putea câştiga bani din videoclipuri de un minut, în comparaţie cu lungimea de trei minute stabilită anterior pentru monetizare.

De asemenea, va începe testarea stickerelor publicitare, pe care creatorii de conţinut le vor putea folosi în story-urile de pe Facebook pentru venituri suplimentare.

În plus, mai mulţi creatori se pot califica acum pentru a câştiga venituri din publicitate în cadrul videoclipurilor live-streaming, program destinat anterior doar unui număr restrâns de persoane.

 

 

 

Sursa

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *