Aylin Cadir, invitata speciala la CNN

Aylin Cadir, invitata speciala la CNN
gazduire web create web design

Cantareata romanca de origine turca Aylin Cadir a participat la una dintre cele mai urmarite emisiuni din Turcia, “Burada Laf Cok”, difuzata pe postul de televiziune CNN.

 

 
Cantareata romanca de origine turca Aylin Cadir a participat la una dintre cele mai urmarite emisiuni din Turcia, “Burada Laf Cok”, difuzata pe postul de televiziune CNN.

In cadrul emisiunii, artista a cantat live, alaturi de band-ul The Lucky Charms, cel mai nou single al sau “Half of me”, o reinterpretare a piesei „Fericirea are chipul tau” si o piesa din folclorul turcesc, numita „Mecnunum Leylami Gordum”. Totodata, Aylin a vorbit despre activitatea profesionala, atat muzicala cat si actoriceasca.

Prezentata de Mesut Yar, unul dintre cei mai apreciati oameni de televiziune din Turcia, emisiunea de seara – “Burda Laf Cok” este una dintre cele mai urmarite programe din categoria sa.

Participarea artistei la aceasta emisiune a avut loc in contextul promovarii internationale a single-ului “Half of me”, pe care Aylin l-a lansat la sfarsitul lunii aprilie.

Piesa “Half of me” beneficiaza si de un videoclip inedit, la care au participat multi prieteni de-ai artistei. “A fost cel mai fun videoclip la care am lucrat atat eu cat si cei prezenti, dupa cum mi-au declarat chiar ei la finalul zilei. Ceea ce a rezultat nu are cum sa nu-ti puna zambetul pe buze. Noi ne uitam non-stop la el!” a spus Aylin.

Aylin Cadir promoveaza stilul muzical pop-jazz, deschizand prin intermediul albumului sau de debut – “Cloud” granitele dintre mainstream si underground. Totodata, incepand cu anul 2008, Aylin este activa si ca actrita profesionista, jucand de-a lungul timpului in productii de televiziune, filme de scurt si lung-metraj si piese de teatru. 

Inregistrarea integrala a momentului lui Aylin Cadir la “Burda Laf Cok” poate fi urmarita pe canalul sau de YouTube:

 

GALERIE VIDEO :

 

 

Mai multe informatii despre artista puteti gasi pe pagina oficiala de Facebook a acesteia, https://www.facebook.com/AylinCadirOfficial sau pe pagina sa web: http://www.aylincadir.ro.

Puteti urmari aici noul videoclip Aylin and The Lucky Charms – “Half of Me”, lansat impreuna cu MediaPro Music:

 

GALERI VIDEO :

 

 

 

 

 

 

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *