Australian Open, amânat cu trei săptămâni din cauza pandemiei

Australian Open, amânat cu trei săptămâni din cauza pandemiei
gazduire web create web design

Australian Open va începe doar pe 8 februarie anul viitor, după ce a fost amânat cu trei săptămâni din cauza pandemiei, anunţă site-ul oficial al ATP, organizaţia profesionistă de tenis masculin. Cupa ATP, competiţia pe echipe care a debutat în 2020, se va desfăşura într-o formulă cu doar 12 echipe, în perioada 1-5 februarie.

 

Primul Grand Slam al sezonului 2021 era programat iniţial să aibă loc la Melbourne în perioada 18-31 ianuarie. El a fost mutat acum pentru perioada 8-21 februarie.

Turneul masculin de calificare, programat pe patru zile, a fost mutat la Doha (Qatar) şi va începe pe 10 ianuarie.

Jucătorii vor fi nevoiţi să ajungă la Melbourne cel târziu pe 15 ianuarie, pentru o perioadă de carantină de 14 zile, în conformitate cu regulile locale de combatere a pandemiei.

Ştirea a fost confirmată de ATP, care a anunţat programul şi pentru restul turneelor din primele şapte săptămâni ale anului anului viitor.

Sezonul de tenis la masculin va începe cu turneele de la Delray Beach (Statele Unite) şi Antalya (Turcia) pe 5 ianuarie. Vor mai avea loc două turnee la Melbourne, începând cu 31 ianuarie, unul dintre acestea fiind practic relocarea turneului de la Adelaide.

Cupa ATP, competiţia pe echipe care a debutat în 2020, se va desfăşura într-o formulă cu doar 12 echipe, în perioada 1-5 februarie.

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *