gazduire web create web design

Atenţie părinţi şi elevi! Sindicatele din educaţie anunţă grevă de avertisment mâine, 17 mai, în intervalul orar 11:00- 13:00

Atenţie părinţi şi elevi! Sindicatele din educaţie anunţă grevă de avertisment mâine, 17 mai, în intervalul orar 11:00- 13:00
gazduire web create web design

Cele trei mari federaţii sindicale din învăţământ anunţă că în urma unui referendum intern au votat pentru declanşarea unei greve generale. Totuşi, greva generală va fi precedată de o grevă de avertisment mâine, 17 mai, în intervalul orar 11:00- 13:00.

 

 

 
Federaţia Sindicatelor Libere din Învăţământ, Federaţia Sindicatelor din Educaţie „SPIRU HARET” şi Federaţia Naţională Sindicală „Alma Mater” anunţă că angajaţii din educaţie vor intra în grevă de avertisment mâine 17 mai în intervalul 11- 13.

Acestă grevă este ultimul avertisment câtre guvernanţi înainte de declanşarea unei greve generale pe 22 mai.

„După cinci luni de proteste, guvernul României din păcate a fost impasibil. Au fost doar promisiuni nepuse în practică(…) E voinţa oamenilor de a a declanşa conflictul de muncă şi de a intra în grevă”, au spus reprezentaţii sindicatelor într-o conferinţă de presă.

“Dragi părinţi vă cerem să ne înţelegeţi că am apelat la această formă extremă de protest ca ultimă soluţie pentru ai determina pe aceşti guvernanţi să nu ne mai ignore să nu mai fie indiferenţi şi să nu mai amâne luarea unor decizii vitale nu doar pentru noi şi pentru sistemul de învăţământ şi pentru viitorul copiilor dumneavoastră. Dragi elevi să nu vă speriaţi de declanşarea acestei forme de protest este o acţiune îndreptăţită a noastră o acţiune de protest care vizează până la urmă o finanţare corespunzătoare sistemul educaţional şi asigurarea unui viitor pentru voi aici în ţară”, au spun sindicaliştii.

 

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *