Atât de aproape de o calificare în primăvara europeană. CFR pierde dramatic în Elveţia

Atât de aproape de o calificare în primăvara europeană. CFR pierde dramatic în Elveţia
gazduire web create web design

CFR Cluj pierde nemeritat în Elveţia (1-2), după un final dramatic cu 3 cartonaşe roşii. Clujenii au marcat primii în minutul 84 prin Debeljuh.

 

Au fost însă egalaţi de la punctul cu var, după un fault al lui Bălgrădean, sancţionat cu cartonaş roşu. Golul victoriei elveţiene a venit pe contraatac, în minutele de prelungire.

Pentru a se califica în faza următoare a Europa League, CFR Cluj avea nevoie neaparat de o victorie. Young Boys au jucat pragmatic, ţinând cu dinţii de rezultatul de egalitate. CFR a arătat un plus pe faza ofensivă şi a avut mai multe ocazii mari în prima repriză.

În minutul 84, CFR a deschis scorul prin Debeljuh, care a introdus în poartă mingea şutată în bară de Rondon. Elveţienii şi-au amintit că ştiu să atace şi după două cornere succesive, în minutul 90+3 s-a petrecut faza care a răsturnat soarta calificării.

Portarul ceferist Bălgrădean a ieşit cu pumnul în aer la o centrare, intervenţia lui fiind penalizată cu cartonaş roşu şi penalty. Decizia a fost contestată vehement, însă decizia nu a putut fi anulată, în Europa League nefiind introdus arbitrajul VAR.

Elveţienii au transformat, ulterior marcând încă un gol pe contraatac, pe fondul unei ofensive incorpore a clujenilor, în ultimul minut de joc.

Înainte de finalul partidei, arbitrul francez a mai acordat două cartonaşe roşii, câte unul în fiecare tabără, jucătorii ambelor echipe fiind deosebit de tensionaţi.

Young Boys s-a calificat în faza următoare a competiţiei, în timp ce românii ratează al doilea an consecutiv accedearea în primăvara europeană.

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *