Atacurile cibernetice sunt noua formă de terorism. Numărul atacurilor este în creştere

Atacurile cibernetice sunt noua formă de terorism. Numărul atacurilor este în creştere
gazduire web create web design

În următorii ani, numărul atacurilor de tip ransomware va creşte la nivel global. Lior Frenkel, CEO Waterfall, spune că multe companii nu ştiu că pot fi vizate. Atacurile cibernetice sunt motivate de terorism, politică sau financiar.

 

 
Dacă eşti antreprenor şi ai un cod bancar, să fii pregătit în anii următori pentru atacuri cibernetice. De un an de zile, hackerii sunt tot mai îndrăzneţi, iar atacurile de tip ransomware vizează companiile de stat şi pe cele private. Asta în condiţiile în care tehnologia îi ajută să scape mai uşor. Răscumpărarea se plăteşte în criptomonede, iar compnaiile sunt conectate la reţele uriaşe.

CEO Waterfall Security: Va fi mai rău înainte să fie mai bine. Este uşor să lansezi aceste atacuri cu succes, aşa că vor fi mai dese. Asta până ce îndeajuns de mulţi din industrie şi îndeajuns de multe ţări îşi vor ridica nivelul de securitate.

Lior Frenkel este CEO şi co-fondator al Waterfall Security, care asigură siguranţa cibernetică pentru infrastructura critică, dar şi pentru companii din Israel, America de Nord, dar şi din România. El spune că Guvernul trebuie să deruleze o campanie de informare pentru ca antreprenorii să ştie la ce se expun.

LIOR FRENKEL CEO Waterfall Security: Cel mai rău lucru posibil este să ai în faţă un client sau un sector de piaţă care nu este conştient de pericole. Tot ce este accesibil de pe internet poate fi şi va fi piratat. Dacă nu azi, va fi mâine sau peste două luni. În al doilea rând, trebuie să ai un sistem de rezervă foarte detaliat şi foarte amănunţit. Al treilea lucru este prevenţia, conştientizare. Să presupui că vei fi atacat şi să ştii ce să faci când se va întâmpla asta.

Văzute de mulţi drept ceva minor, atacurile cibernetice reprezintă viitorul terorismului. Totul cu sprijinul unor ţări precum Coreea de Nord sau Rusia, care, potrivit FBI, susţin şi încurajează grupurile de hackeri.

CEO Waterfall Security: E noul tip de terorism, noul tip de infracţiune criminală globală.

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *