Atacantul lui Ajax şi al naţionalei Olandei, arestat după ce a înjunghiat un membru al familiei

Atacantul lui Ajax şi al naţionalei Olandei, arestat după ce a înjunghiat un membru al familiei
gazduire web create web design

Quincy Promes, a fost arestat duminică, fiind acuzat de înjunghierea unui membru al familiei. Incidentul s-a petrecut la sfârşitul lunii iulie, victima suferind răni grave. Promes a fost transferat de Ajax în iulie 2019, de la Sevilla, pentru 15,7 milioane de euro.

 

Atacantul lui Ajax şi al naţionalei Olandei, Quincy Promes, a fost arestat duminică, fiind acuzat de înjunghierea unui membru al familiei după o ceartă, în timpul unei petreceri organizată de fotbalist în Abcoude, Utrecht, relatează The Telegraaf.

Incidentul s-a petrecut la sfârşitul lunii iulie, victima suferind răni grave. Ruda fotbalistului a depus plângere abia în urmă cu o lună.

”Am aflat despre incident în urmă cu o lună. Atunci a fost începută o investigaţie, care a dus în această dimineaţă la arestare”, a spus Jelmer Geerds, un purtător de cuvânt al poliţiei, potrivit sursei citate.

Pentru fapta sa, Quincy Promes, în vârstă de 28 de ani, riscă o pedeapsă cu închisoarea de 4 ani. Promes a fost transferat de Ajax în iulie 2019, de la Sevilla, pentru 15,7 milioane de euro.

 

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *