Astazi incepe super turneul Loredanei prin tara

Astazi incepe super turneul Loredanei prin tara
gazduire web create web design

Loredana da azi startul celui mai mare turneu national din ultimii ani, in cadrul caruia va promova noul sau album, “Dragoste”. Concertul care deschide marele eveniment va avea loc diseara, in Cluj Napoca, la Casa de Cultura a Studentilor.

 

Loredana da azi startul celui mai mare turneu national din ultimii ani, in cadrul caruia va promova noul sau album, “Dragoste”. Concertul care deschide marele eveniment va avea loc diseara, in Cluj Napoca, la Casa de Cultura a Studentilor.

In plus, celebra cantareata promite show-uri incendiare si in Oradea (16 martie, Casa de Cultura a Sindicatelor), Timisoara (17 martie, Sala Capitol a Filarmonicii Banatul), Deva (18 martie, Centrul Cultural Dragan Muntean), Craiova (19 martie, Casa de Cultura a Studentilor), Constanta (2 aprilie, Casa de Cultura a Studentilor), Galati (3 aprilie, Casa de Cultura a Studentilor), Bacau (4 aprilie, Teatrul de Vara), Chisinau (5 aprilie, Palatul National) si Iasi (8 aprilie, Casa de Cultura a Studentilor).

Astfel, fanii Loredanei au acum ocazia sa isi vada idolul in orasele lor, in spectacole impresionante, cu invitati pe masura si costume exceptionale.

Plec in turneu! In sfarsit voi fi alaturi de fanii mei din toata tara. Va fi un concert de neuitat pentru toti cei prezenti! Dragoste!”, le-a transmis Loredana fanilor ei.

Playlist-ul va contine toate hiturile artistei, printre care si melodii de pe noul album, “Dragoste”, lansat impreuna cu MediaPro Music. Noul material discografic contine 18 piese, precum “Ochii din Vis”, “Automatic Love”, “Sexting”, “Shukar”, “Coborata din Rai”, “El Dorado” sau “Smile” si un bonus track. Albumul poate fi gasit in toate magazinele de specialitate din tara.

Evident, din playlistul concertelor nu va lipsi piesa APA (feat. Cabron), single care a stationat pe prima pozitie timp de sase saptamani, in topurile de specialitate.

Puteti urmari videoclipul piesei Loredana  APA (feat. Cabron) aici:

 

 

 

 

 

 

 

 

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *